Organistforeningens årsmøde 2020

13.30    Nyt om kommende uddannelses- og rejselegat, v. Louis Torp
              og Henrik Strøm

Nyt fra sekretariatet, v. Louis Torp
14.30    Generalforsamling (se dagsorden her)
16.00    Evaluering af fagpakkeprojektet, v. Knud Damgaard Andersen
17.00    Strejftog i Højskolesangbogen, v. Christian Dyrst (se nedenfor)
18.30    Middag

PRIS
Medlemmer kan deltage i generalforsamlingen gratis eller i hele årsmødet mod betaling. I begge tilfælde er tilmelding nødvendig.

For deltagelse i årsmødet med fuld forplejning: kr. 600 kr.
Ved tilmelding senere end nedenstående frist kan der være tale om forhøjet pris.

TILMELDING
Din tilmelding skal være sekretariatet i hænde senest mandag den 10. august. Husk af angive eventuelle ønsker om særlige kosthensyn.

Tilmeld dig her.

FOREDRAG OG FÆLLESSANG
Under overskriften ”Strejftog i Højskolesangbogen” vil Christian Dyrst fortælle om Højskolesangbogen og dens oprindelse. Han vil give nogle bud på, hvorfor den er her, hvorfor den ser ud, som den gør, og hvad det er for tanker i højskolebevægelsen, der fostrer sådan en sangbog. Hvad er folkelig sang i grunden for en størrelse? Og så skal der naturligvis synges. Ingen tvivl om det – det er sundt for fællesskabet, eftertanken og åndedrættet.

Christian Dyrst er statsprøvet musikpædagog, korleder, komponist og seminarielærer på Den frie Lærerskole i Ollerup på Fyn. Han skriver selv kormusik og musik til folkelige sange. Se mere på www.dyrstmusik.dk

2019-stævnet

Organistforeningens stævne i 2019 fandt sted på ECH Park i Esbjerg den 19.-22. maj.

Læs reportage fra årsmødet her

(Organist.org nr. 7, juli 2019)

2018-årsmødet

Organistforeningens årsmøde i 2018 fandt sted på Koldinghus i Kolding den 28. maj

Læs reportage fra årsmødet her

(Organist.org nr. 7, juli 2018)

Slides fra oplæg på årsmødet i Kolding:

2017-stævnet

Organistforeningens stævne i 2017 fandt sted i Helsingør og København den 21. til 24. maj

Læs reportager fra stævnet her

(Organist.org nr. 7, juli 2017)

2016-årsmødet

Årsmødet 2016 fandt sted den 30. maj i Herning på kunstmuseet HEART.

Læs reportage fra stævnet her (Organist.org nr. 7, juli 2016)

2015-stævnet

Fandt stævnet sted på Hotel Prindsen i Roskilde den 3. til 6. maj 2015. Blandt de medvirkende var Morten Skovsted, Mads Granum, Erik Kolind, Christa Brix Hauser, Kristian Olesen, Daniel Bruun, Susanne Wendt og Værkstedet GudstjenesteLIV.

Se reportager fra stævnet (Organist.org, juni 2015)

2014-stævnet

Fandt sted d. 4.-7. maj på Hotel Plaza i Odense.

2013-stævnet

Fandt sted d. 12.-14. maj på Hotel Comwell Kellers Park i Brejning ved Vejle Fjord.

Læs reportagerne fra PO-bladets juli-nummer.

Slides fra oplæg på årsmødet i Kolding:

2012-stævnet

fandt sted den 28.-31. maj på Hotel Svendborg.

Læs PO-bladets dækning af stævnet i PO-bladet nr. 7, juli 2012.