Lån & Spar Bank tilbyder attraktive lån til Organistforeningens medlemmer

27-10-2017

I det seneste nummer af Forbrugerrådet Tænk Penge har forbrugerrådet sammenlignet en række bankers priser på finansielle ydelser, dels bankpriser generelt og dels billån.

I begge tilfælde får Lån & Spar Bank, som Organistforeningen samarbejder med, en temmelig ringe placering. Faktum er imidlertid, at hvis man tog udgangspunkt i priserne for medlemmer af de til-sluttede faglige organisationer, ville bankens placering se væsentlig bedre ud.

Sammenligningen af bankpriser placerer Lån & Spar Bank på en tredjesidsteplads. Det skyldes, at sammenligningen tager udgangspunkt i de generelle priser, som er at finde på portalen Pengepri-ser.dk. Her er der dog retfærdigvis indsat følgende note:

”Helkunder i Lån & Spar Bank med tilknytning til en række faglige organisationer vil kunne
opnå bedre priser end de oplyste priser på Pengepriser.dk.”

Partnerdirektør Henriette Boldinger uddyber dette i en mail til organisationerne:

”Testen tager udgangspunkt i gennemsnittet af vores prisspænd, som er temmelig stort.
Jeres medlemmer vil oftest opleve at få et tilbud til en lavere rente, end den der er angivet i testen fra Tænk,” skriver hun og tilføjer, at nogle af de konkrete fordele, som ikke fremgår af testen, er følgende:
  • Danmarks højeste rente på lønkontoen (5 % op til 50.000 kr., herefter 0%)
  • Danmarks absolut bedste studiekonto (5% op til 20.000 kr., herefter 0,10%)
  • Et billån til 2,95 % som er blandt Danmarks billigste

”Vi følger løbende udviklingen hos vores konkurrenter, og vi vurderer at vi er meget konkurrence-dygtige, hvilket også viser sig ved at vi fortsat får mange nye kunder,” lyder det fra partnerdirektø-ren.

I sammenligningen af billån har Forbrugerrådet Tænk ifølge Henriette Boldinger lavet en stor fejl.

”Lån & Spar er placeret nederst, men vi burde være nr. 4, da vi har bedt om at få vist vores billån til jeres medlemmer,” skriver hun og henviser til billånsberegneren på lsb.dk